Linder Fishing 410

ENKELHET OCH NÄRHET

Det finns stunder i livet där du är för dig själv och ändå inte ensam. Du hanterar Fishing 410 med enkelhet helt själv. Såväl på vatten, som under transport på land. Och ja, det finns båtar för alla tillfällen och situationer. Fishing 410 är särskilt lämpad för några av dessa. Båtens låga vikt, 75 kg, och styva 4 meter lång – gör den mycket lättrodd. Om du vill ta med kamrater på sjön så rymmer den 3 personer.
Något mindre än 440, men ändå rymlig med hela 156 cm bredd, får du ännu lite mer rörlighet samtidigt som den tack vare kölprofilen är oväntat kursstabil. Lättare framdrivning och mycket tid för upplevelsen.

Längd

4,03 m

Bredd

1,56 m

Max motorstyrka

3,5 HK

Få båtar är så enkla att äga som just Fishing 410. Konkurrensen hittar du närmast inom vårt övriga sortiment. En 410 är valet för dig i lugna sjöar och vattendrag. Kanske tillsammans med någon som står dig nära. En 410 kan framföras med en mindre motor. Välj en elmotor, om du fortsatt vill njuta av tystnaden. Aluminiumårorna ingår. Men rusta den efter dina behov – en durktrall eller hajfenor.

Finansiering utan handpeng