Linder Arkip 530 br

ETT STÖRRE ÄVENTYR

Arkip 530 BR, ’bowrider’, är hela 214 cm bred. Lägg till längden 530 cm – 576 cm med badbrygga – och du har en stor båt med flexibel planlösning med plats för upp till 6 personer. En båt väl anpassad för längre turer på havet.
Harmoniska linjer och en låg skrovvinkel om 16° skapade med det typiska Linder konceptet – ett formsträckt skrov – ger Arkip 530 BR inte bara en trygg och välbalanserad gång – den är iögonfallande vacker. Den låga vinkeln gör att Arkip 530 BR inte har en planingströskel och därför mer eller mindre planar ut direkt.
Arkip 530 BR är trots sin vikt, 610 kg, enkel för två personer att ta med på trailern. Söker du en båt som du både kan ta med dig på land – som den också tar dig till äventyr på ett hav, ja då är den ditt val.

Längd

5,30 m

Bredd

2,14 m

Max motorstyrka

100 HK

ARKIP 530 BR ÄR RIKLIGT STANDARDUTRUSTAD

Dubbelpulpet med dörr, gasdämpande komfortstolar, ratt med hydraulstyrning, 9 tums GPS/ekolod, integrerad trappa, rejäla badbryggor med integrerad stege, självläns, fast bränsletank, kapellgarage och tio stuvutrymmen, bl a två ankarboxar är några exempel.
Med en 100 hk motor – vilket är mer än andra modeller i storleksklassen är godkända för – når du upp till 38 knop. Arkip 530 BR kan utrustas med t ex sol-/fiskedäck och vattenskidbåge.

Finansiering utan handpeng