Anytec A30

DESIGNAD TILL FULLÄNDNING

Framtagen med innovativ teknik utifrån en enkel idé – att ge dig alla förutsättningar för ett mer njutbart båtliv. Anytec A30 är helt enkelt båten som har allt. Hög komfort med fem fjädrande stolar och en centrerad förarplats för mäktig körglädje. När du lägger till kan du njuta av stora sociala ytor med en ordentlig matplats och ett integrerat pentry i aktern. Dess-utom finns andra uppskattade bekvämligheter ombord, exempelvis två sovplatser och toalett. Oavsett om du söker avkoppling eller äventyr, välkommen ombord på helt nya Anytec A30.

Längd

9,64 m

Bredd

3,1 m

Max motorstyrka

900 HK

DESIGNAD FÖR UPPLEVELSE

Det är de små och stora designvalen som gör Anytec A30 till en komplett skärgårdsdröm för alla med riktigt höga krav.

Designmässigt så signalerar Anytec A30 en stark attityd med eleganta linjer som förmedlar en känsla av både stabilitet och följsamhet. Designprocessen har präglats av både nyfikenhet och innovation, särskilt förarmiljön arbetades fram på ett för båtbranschen nytt sätt. Genom att kombinera digitala designskisser med virtual reality har vi kunnat sätta oss i en virtuell förarstol för att på så sätt kunna testa och finjustera ergonomi och funktionalitet på ett helt unikt sätt. Resultatet är en naturligare, mer intuitiv körupplevelse där varje instrument sitter exakt rätt.

Full av överraskningar. Livet till sjöss är allt annat än endimensionellt. Därför är det tryggt med en båt som är precis lika mångsidig. Ombord på A30 serverar du varma och kalla drycker från pentryt längst bak i aktern. När du vill komma undan solen ett tag eller när vädret vänder så kan det vara skönt att snabbt kunna fälla ut kapellet, naturligtvis har du full ståhöjd i hela båten även med kapellet utfällt. Toalett finns också ombord.

Finansiering utan handpeng