Anytec A27c

ANYTEC A27C – EN FULLKOMLIG UPPLEVELSE

Design, prestanda, komfort. Konstruerad med utgångspunkt från det robusta och omtyckta skrovet från Anytec A27, men med en stilrent inredd och rymlig kabin, erbjuder Anytec A27C snabba transporter i alla vatten.

I ett avlångt land med fyra distinkta årstider är utmaningarna till sjöss lika distinkta som varierande. Med Anytec A27C får du en båt som levererar överallt, året om. Snabba transporter i skärgården, utan att tumma på vare sig säkerhet eller komfort. Även när vädret slår om, vinden piskar och vågorna går höga så kan du vara trygg i att A27C ger dig friheten att ta dig dit du vill. Designen är självsäker med aggressiva och stabila linjer.

Längd

8,43 m

Bredd

2,55 m

Max motorstyrka

450 HK

DESIGN, PRESTANDA OCH KOMFORT.

Väl ombord kan du njuta av en rymlig och ombonad kabin. Med hjälp av det modulära inredningssystemet kan du själv välja hur kabinen ska utrustas, exempelvis med extra stolar eller längre soffor. De längre sofforna innebär också att du kan övernatta ombord, perfekt för de lite längre resorna. Värmare ombord säkerställer komforten när solen mest ly-ser med sin frånvaro. När läget är det omvända så kommer den elektriska takluckan väl till pass.

Kabinens interiör är konstruerad i högkvalitativa material, särskilt anpassade för mångårig användning i marin miljö. I samarbete med noga utvalda leverantörer har vi tagit fram en interiör med tilltalande design och uppskattade funktioner. Ljudnivån i kabinen minskas markant med hjälp av dämpande material.

Finansiering utan handpeng